El a făcut declaraţiile șocante într-o serie de mesaje pe Twitter pe care le-a postat în primele ore ale zilei de luni dimineața. Jose, 54 de ani, a scris un tweeted: "Privind textul lui J.Lo – Alex Rodriguez, puțin știe că o înșeală cu fosta soție, Jessica. "Fată săracă, nu ai nicio idee despre cine este cu adevărat. Alex Rodriguez". " Sunt dispus să iau un poligraf pentru a dovedi că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este adevărat 100%".

Jose Canseco, în vârstă de 54 de ani,  a afirmat că Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, a înșelat-o pe Lopez, în vârstă de 49 de ani, cu fosta soție Jessica. 

Reamintim că fostul jucător de baseball i-a cerut mână lui Jennifer, în vârstă de 49 de ani, oferindu-i un inel cu diamant de 4,5 milioane de dolari, în timpul unei vacanțe romantice, sâmbătă, în stațiunea de lux Baker's Bay din Bahamas.

Jennifer are doi copii gemeni în vârsta de 11 ani, Max și Emme, rezultaţi din căsătoria cu cântăreața Marc Anthony, iar Alex are de asemenea doi copii, Natasha, 14 și Ella, zece, cu fosta soție.  Reprezentanții cu presa din partea lui Jennifer și Alex nu au comentat încă despre acest scandal, potrivit dailymail.