Cristian Mihai Dide a fost reexaminat de către Jandarmeria Română, după ce contestase avizului psihologic de inaptitudine nr. 266602 din data de 31.01.2019.

„Vă comunicăm faptul că, în urma reexaminării psihologice din data de 07.02.2019 pe care aţi susţinut-o la sediul Centrului de Psihosociologie al M.A.I, aţi fost declarat INAPT” – este răspunsul pe care l-a primit Cristian Mihai Dide.

Posturile pentru care este elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd, informează DcNews.ro.

Mihai Dide a explicat pentru sursa citată în ce a constat testul pe care l-a dat la Jandarmerie: 

„A fost un test care a durat patru ore. Vorbim despre 193 de întrebări de personalitate de felul – "dacă ai avea o slujbă remunerată identic, ce ai alege să fii: tâmplar sau profesor?"

Apoi a urmat un test de atenție unde aveai niște semne pe care trebuia să le identifici. Ți se dădeau trei exemple de semne din cele câteva mii care erau pe două coli A4 și tu trebuia să găsești toate cele trei elemente. Apoi a urmat un test de genul: "mână pentru corp este precum frunză pentru…" și tu trebuia să identifici elementul, de exemplu… pentru copac, ramură etc.

Un alt test presupunea să găsești elementul care nu își are locul în enumerația: unchi, văr, mătușă, mamă, tată. Trebuia să spui ce variantă nu se potrivește.

A urmat un test cu identificare a elementului lipsă: de exemplu, ai un pătrat, un cerc, un triunghi și trebuia să găsești forma care trebuie.

Următoarea etapă a fost testul Praga. A urmat un test de personalitate și apoi un mini-interviu cu întrebări de genul: ce îți dorești să faci în următorii cinci ani, unde te vezi în viitor. În final, a fost un interviu cu un psiholog", a spus Cristian Mihai Dide pentru DC News.

 

Te-ar putea interesa și: