Evenimentul ZileiActualitateJames Bond: Un SONDAJ dezvăluie FAVORITUL 007. Cine credeţi că a câştigat PRIMUL loc în SUA şi Marea Britanie

James Bond: Un SONDAJ dezvăluie FAVORITUL 007. Cine credeţi că a câştigat PRIMUL loc în SUA şi Marea Britanie

James Bond: Un SONDAJ dezvăluie FAVORITUL 007. Cine credeţi că a câştigat PRIMUL loc în SUA şi Marea Britanie
Șase actori au jucat James Bond în 24 de filme oficiale începând cu anul 1962. Peste 2000 de cetățeni americani au fost chestionați de Hollywood Reporter pentru a descoperi preferatul lor. Sir Sean Connery, George Lazenby, Sir Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau Daniel Craig?

Americanii chestionați au fost întrebați dacă au vreun favorit în rândul actorilor care l-au interpretat pe celebrul agent 007. În urma sondajului se pare că Sir Sean Connery este Bond-ul preferat al SUA, cu un procent net de favorabilitate de 76%.  El a fost urmat îndeaproape de 007 din anii 1990, Brosnan cu 73%, în timp ce Sir Roger a ajuns al treilea cu 65%.  

Craig, care va fi Bond cu nr 25 din martie anul viitor, a ajuns pe locul patru cu  58%.  Deși nu a fost surprinzător faptul că actorii care au petrecut cel mai scurt timp în rol, Dalton (două filme în anii 80) și Lazenby (doar Serviciul Secret al Maiestății Sale din 1969) au terminat cu 28% respectiv  8%. 

Cum au ales cetăţenii britanici

Anul trecut, YouGov a chestionat peste 3500 de rezidenți din Marea Britanie, primind aceeaşi întrebare: Pe care Bond îl preferă, iar rezultatul a fost acesta:  Sir Sean a ieșit cu 27% din voturi.  Craig a reușit să ajungă pe poziţia a doua cu 18%, urmat de Sir Roger Moore cu 13%.  

Brosnan a ajuns pe locul patru cu 7%, urmat de Timothy Dalton la doar 2%, în timp ce bătrânul Lazenby nu a primit niciun vot.  Bizar, cel mai mare procent din voturi a fost de 28% pentru cei care au spus că nu au avut un Bond preferat. De asemenea, sondajul american a descoperit că 52% dintre americani ar susține un negru James Bond sau o femeie.  La începutul acestui an, producatorul Bond, Barbara Broccoli, a confirmat ca personajul va rămâne bărbat, după Craig.  Bond 25 va fi lansat pe data de 14 februarie 2020.

bond data

Hollywood Reporter/Morning Consult poll data

 

bond data

Hollywood Reporter/Morning Consult poll data

 

Accesează: