Evenimentul Zilei > Justitie > Hold-up la buzunare în zona Unirea, pe trecerea de pietoni
Hold-up la buzunare în zona Unirea, pe trecerea de pietoni

Hold-up la buzunare în zona Unirea, pe trecerea de pietoni

În urmă cu doar câteva ore, în apropierea magazinului Unirea din Bucureşti, un consumator de droguri a furat un telefon mobili, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. A profitat de aglomeraţie să se facă nevăzut dar jandarmii care erau în zonă au ajutat la prinderea lui.

Jandarmii din Capitală au reţinut, astăzi, un consumator de droguri care a furat un telefon mobil în timp ce se afla pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Unirii. Jandamii spun că s-a întâmplat în jurul orei 12.00, când bărbatul care are 32 de ani a asteptat ca femeia pe care o urmărise să termine convorbirea telefonică. ”A stat în spatele acesteia, a urmărit-o pe femeia de 40 de ani până când a băgat telefonul în buzunar. După ce l-a furat, a fost văzut de mai mulţi trecători care se aflau pe trecerea de pietoni, zona fiind foarte aglomerată. O echipă de jandarmi care traversa din sens opus l-a reţinut în scurt timp”, a precizat, pentru EVZ, căpitanul Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Potrivit janadarmilor, autorul furtului este recidivist şi a mai petrecut după gratii 16 ani, pentru furturi. Este dependent de droguri şi susţine că a furat telefonul, care valorează 1.000 de lei, cu scopul de a-l vinde pentru a-şi procura heroină. Poliţiştii de la Secţia 10 i-au fost întocmit dosar de cercetare pentru furt calificat.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: