Jador și Iancu Sterp, prima întâlnire după derapajul rasist al mamei Geta

Jador și Iancu Sterp, prima întâlnire după derapajul rasist al mamei Geta Jador. Sursa foto Instagram

Jador, cunoscutul cântăreț de manele, a fost insultat de mama lui Iancu și Culiță Sterp. Femeia, mama Geta, cu este cunoscută, a făcut o serie de remarci cu caracter rasist, iar manelistul i-a dat replica.

 

După controversatele remarci la adresa manelistului, relațiile dintre el și cei doi frați, Iancu și Culiță Sterp, s-au mai răcit. Cu atât mai mult cu cât mama Geta a insistat cu afirmațiile insultătoare.

Jador și Iancu Sterp, întâlnire de gradul zero

Mama Geta a făcut mai multe remarci cu caracter rasist care l-au vizat pe cunoscutul cântăreț de manele. Acest lucru a făcut ca relațiile cu cei doi frați Sterp să se mai răcească. Vechii prieteni nu se uită, iar neînțelegerile se iartă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceea ce au făcut Jador și Iancu Sterp. În ciuda controverselor provocate de mama Geta, cei doi au arătat că sunt suficient de maturi ca să treacă peste.

Așa se face că s-au filmat împreună, iar înregistrarea a făcut înconjurul internetului. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere a participanților în competiția Survivor All Stars.

Înainte să se afle marele câștigător al sezonului, Iancu și Jador s-au revăzut. Iar totul a decurs normal, după cum se poare observa în imaginile postate de cântăreț pe internet.

//

Disputa dintre manelist și mama Geta

Mama fraților Sterp a intervenit și a făcut o serie de comentarii cu privire la Jador, scăpând „porumbelul”. Femeia a avut mai multe derapaje rasiste la adresa fostului faimos de la Survivor.

Manelistul a dat dovadă de diplomație și a evitat să răspundă insultelor. Aceasta chiar dacă a fost deranjat de ceea ce i-a spus mama Geta.Cu toate acestea femeia nu s-a oprit și a continuat să vorbească urât despre Jador.

Subiectul a fost închis, însă mama Geta a revenit și a avut un nou derapaj rasist la astea lui Jador, în emisiunea lui Măruță. De această dată, Jador nu s-a mai putut abține și i-a dat răspunsul în spațiul public.

comentarii

Comentarii rasiste la adresa lui Jador Sursa foto: captura

Replica lui Jador pentru mama Geta

Cunoscutul manelist nu a mai rezistat și i-a dat replica mamei Geta. A făcut-o elegant ținând cont de faptul că este prieten cu Iancu și Culiță Sterp. jador a precizat că rămâne în relații bune cu Iancu, dar și cu Culiță Sterp. Și, probabil, că vor mai colabora.

„Acesta este un mesaj pentru mama Geta, cu un deosebit respect dumneaei. Sunt sigur că îl iubește pe Iancu, sunt sigur că își iubește copiii, sunt sigur că și-ar da viața pentru ei, dar asta nu-i dă niciun drept să mă facă pe mine țigan. Eu îmi asum că sunt țigan, eu nu fug de etnia mea. Eu îmi asum ceea ce sunt. Nu poți să vorbești despre țigani ca și cum ar fi ultimele persoane din societate.

M-am lovit foarte mult de aceste prejudecăți. N-am fost lăsat să cânt în locuri, mi-au scos vocea de pe piese și nu vreau ca un om normal de la țară să aibă fix aceleași prejudecăți, că nu mi se pare o normalitate. În ceea ce înseamnă colaborarea mea cu Zanni, a fost strict în legătura iertării. Nu are nicio legătură cu voturile și Survivor. Eu am colaborat cu el pentru că ne-am iertat reciproc”, este doar o parte din mesajul pe care i l-a transmis Jador mamei Geta.