Evenimentul Zilei > Actualitate > Iulian Stamate: „La final de sezon vreau să sărbătorim câștigarea campionatului”
Iulian Stamate: „La final de sezon vreau să sărbătorim câștigarea campionatului”

Iulian Stamate: „La final de sezon vreau să sărbătorim câștigarea campionatului”

Având în spate o carieră impresionantă, presărată cu numeroase succese, Iulian Stamate de la CSM București este unul dintre cei mai importanţi jucători din handbalul românesc.

„Obiectivul pentru noul sezon este câştigatea campionatului naţional, a Cupei României şi un parcurs cât mai lung în Cupa EHF. Eu personal îmi doresc foarte tare un titlu de campion pentru că îmi lipseşte din palmares. Sunt convins că se poate. Avem un lot puternic şi îmi place să cred că în ciuda dificultăţilor, ce pot apărea, vom rămâne uniţi iar la final de sezon vom sărbători câştigarea campionatului. Părerea mea este că suntem mai puternici deoarece lotul nu s-a schimbat aproape deloc, au venit doar doi jucători şi nu s-au schimbat antrenorii, ceea ce este un mare plus! Prin urmare trebuie să fim mai puternici şi până în momentul de faţă am arătat asta! Avem 6 victorii din tot atâtea posibile şi sper să o obţinem pe a șaptea la finalul acestei săptămâni”, a mărturisit Iulian Stamate.
Sportivul a fost protagonistul unei ședințe foto inedite, efectuate la magazinul Cacharel din Băneasa Shopping City, unde s-au folosit o placă de surf sau un poster uriaș cu orașul New York dar și obiecte vestimentare din noua colecţie a brandului internaţional.
“Cred că handbalul românesc este în creştere indiferent de ce ar spune unii sau alţii! Au apărut jucătorii străini buni, jucătorii români atât veteranii cât şi cei mai tineri arată handbal de calitate şi spectatorii au ce vedea dacă vin la un meci. Sunt de părere că handbalul masculin românesc este pe o pantă ascendentă. Evident se poate face mai mult. Soluţiile sunt simple, o susţinere financiară cât mai bună şi constantă, evitarea problemelor ce ar putea distrage de la desfăşurarea activităţii, investirea în copii şi juniori şi realizarea unei infrastructuri solide. Dacă aceste lucruri se vor întâmpla sunt convins că lucrurile vor merge tot în sus”. Deşi spune că nu cochetează în mod evident cu moda, Iulian Stamate recunoaşte că are grijă de imaginea lui. “Cacharel este un brand mare care oferă produse de cea mai bună calitate și este printre favoritele mele. Fiind o persoană care foloseşte destul de rar acest stil elegant mă bucur să am ocazia să o fac ca vector de imagine al acestui brand”, a punctat sportivul bucureştean, în a cărui garderobă se regăsesc foarte multe tricouri și blugi.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: