Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Vântur l-a refuzat pe Salman Khan şi revine în România! Cum s-a ajuns aici?
Iulia Vântur l-a refuzat pe Salman Khan şi revine în România! Cum s-a ajuns aici?

Iulia Vântur l-a refuzat pe Salman Khan şi revine în România! Cum s-a ajuns aici?

Ce n-a dezvăluit vreodată tabloidelor despre relaţia cu Salman Khan, Iulia Vântur a spus celor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Asaltată şi agasată de numeroasele întrebări ale celor care doreau să afle dacă a renunţat la religia creştină odată cu mutarea în India, Iulia Vântur a lămurit-o.

Reacţia ei a venit în contextul în care Salman Khan crede „în Islam, în creştinism şi în tot ceea ce este drept”, aşa cum a declarat în urmă cu doar câţiva ani.

Totuşi, ştiut fiind cât de mult ţin bărbaţii musulmani ca femeile de alt cult să treacă la religia lor când se căsătoresc, e greu de crezut că actorul de la Bollywood n-a încercat s-o convingă pe Iulia Vântur.

Totuşi, fosta vedetă de la Pro Tv a clarificat acest subiect sensibil pentru multe cupluri chiar şi în zilele noastre şi a precizat că a rămas la creştinism.

„Sărbători fericite de Ganesh Chaturth! Fie ca în locuințele voastre să se reverse lumina, iubirea și abundența!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și nu uitați să fiți atenți cu voi și cu cei dragi #iuliavantur #ganesha #india #festival #ganpathibappamorya #celebrare #rămânețiînsiguranță.

Sper că sărbătorile Ganpati vă găsesc sănătoși, protejați și ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor.

Și, pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile…

Nu am renunțat la credința cu care m-am născut, însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați.

Singura credință universală este iubirea #iuliavantur #ganpati #ganpatibappamorya #festival #india #respect #love #goodvibes #flowers”, a scris ea pe Facebok şi pe Instagram.

Altfel, Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună în cadrul emisiunii „La Măruţă”, în cadrul căreia actorul a confirmat ceea ce aşteptau fanii cuplului.

Totul s-a întâmplat după ce Iulia Vântur a acceptat să intre în direct la emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV.

În timp ce diva îi povestea ce mai este nou în viața ei, în cameră a apărut și Salman Khan, a cărui reflexie lui s-a văzut într-un tablou.

Măruţă n-a ratat momentul şi l-a rugat pe pe iubitul Iuliei Vântur să stea puţin de vorbă. Actorul indian nu a cedat ușor, dar în cele din urmă a acceptat dialogul.

„Cătălin Măruţă: Bună, Salman! Ce faci?,

Salman Khan: Bine, mulțumesc.

Cătălin Măruţă: Când veniți în România?,

Salman Khan: Curând.”

De altfel, starul de la Bollywood a mai fost în România, dar în urmă cu 7 ani.

Altfel, Iulia Vântur a vorbit despre cursurile pe care le urmează de la distanță la o facultate din New York (Statele Unite ale Americii).