Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Alin Oprea, primul mesaj public. Ce i-a transmis fostului Talisman
Iubita lui Alin Oprea, primul mesaj public. Ce i-a transmis fostului Talisman

Iubita lui Alin Oprea, primul mesaj public. Ce i-a transmis fostului Talisman

Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, a primit un mesaj special din partea iubitei sale, Medana, cu prilejul zilei sale de naștere.

Alin Oprea (49 de ani) își serbează aniversarea zilei de naștere pe 20 noiembrie, iar iubita sa, Medana, nu a putut să lase acest eveniment să treacă neobservat. Alin Oprea a cunoscut-o pe Medana chiar în perioada în care a decis să se despartă de fosta soție, Larisa, după 22 de ani de căsnicie. De ziua iubitului, ea a dorit să-i arate cât de mult îl iubește și că dorește să-l facă fericit.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a transmis Medana lui Alin Oprea, conform Click.

Mesajul Medanei continua pe același ton, arătând cât de mult înseamnă Alin Oprea pentru ea:

„Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea. Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”.

Alin Oprea și Medana sunt împreună din luna mai a anului trecut, iar cântărețul se declară fericit alături de noua sa parteneră împreună cu care și-a refăcut viața. Fostul membru al trupei Talisman și soție sa, Larisa, au ajuns la divorț după 22 de ani de căsnicie, în momentul în care cântărețul i-a descoperit infidelitățile. Alin s-a declarat șocat de aventurile fostei sale soții, împreună cu care are doi copii.