Evenimentul Zilei > Monden > Al doilea „Talisman”, Tavi Colen, mărturisiri exclusive despre divorțul lui Oprea
Al doilea „Talisman”, Tavi Colen, mărturisiri exclusive despre divorțul lui Oprea

Al doilea „Talisman”, Tavi Colen, mărturisiri exclusive despre divorțul lui Oprea

Scânteile care sar din divorţul cu scandal dintre Alin Oprea, blondul cu chitara, fostul component al trupei „Talisman” şi soţia sa, Larisa, sunt departe de a se fi stins. Dimpotrivă, pe zi ce trece, scandalul parcă se amplifică. Din păcate, în el au fost implicaţi şi copiii celor doi.

Alin Oprea spune că nu a mai fost lăsat, în mai multe rânduri, să intre în propria-i casă. Că atunci când s-a dus, conform unei înţelegeri cu fiul său, a fost aşteptat de soţie, flancată şi de nişte indivizi musculoşi, despre care Oprea spune că aveau înfăţişare de interlopi. Aşa că a fost nevoit să cheme poliţia. Acum nu mai vrea să se mute în acea casă. Dar vrea să-şi recupereze sculele de cântat şi celebra chitară. Adică instrumentele cu care îşi câştigă pâinea.

O lovitură grea a primit artistul zilele trecute, atunci când fiica sa şi-a serbat majoratul. Pe tatăl ei nu numai că nu l-a invitat, dar nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

Al doilea Talisman, Tavi Colen, fostul coleg de trupă a lui Alin Oprea, nu vrea să comenteze divorţul: „Este problema lor. Este treaba lor. Sunt foarte mulţi ani de când nu am mai vorbit cu ei”. Totuşi, aducerile aminte, nostalgia după vremurile când „Talisman” era în topuri şi una dintre cele mai iubite trupe din România, l-au făcut până la urmă să mărturisească în exclusivitate pentru Rețete și Vedete.

Alin a aflat de la DNA că soția îl înșeală

Dar cea mai uimitoare mărturisire a făcut-o Alin Oprea în cadrul emisiunii „XNS” a lui Dan Capatos de la Antena 1. Muzicianul a mărturisit că problemele între el şi, încă, soţia lui, sunt mai vechi. Acum doar a izbucnit vulcanul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram