ISIS a decapitat două femei care “colaborau cu elfii”

ISIS a decapitat două femei care “colaborau cu elfii”

Jihadiştii Statului Islamic au decapitat în Siria, pentru prima dată, două femei pe care le-au găsit vinovate de vrăjitorie, “cobalorare” cu elfii şi aplicarea unor metode de vindecare neislamice.

Informaţia a fost difuzată azi de către Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO). “Statul Islamic a executat prin decapitare două femei în provincia Deir ez-Zour, estul Siriei. Este prima dată când OSDO, bazându-se pe informații verificate, anunță executarea unor femei în acest mod în Siria”, a declarat directorul ONG-ului, Rami Abdel Rahmane.  Execuțiile au avut loc duminică și luni și că femeile au fost ucise împreună cu soții lor sub acuzațiile de "vrăjitorie” , “colaborare cu elfii” şi alte practici neislamice.

Acuzată de crime împotriva umanității, gruparea teroristă ISIS a dobândit o reputație sinistră după decapitarea a numeroși bărbați, execuții în masă, lapidări în cazul femeilor suspectate de adulter și uciderea în moduri sinistre a homosexualilor. Aceasta este însă prima dată când OSDO anunță executarea unor femei prin decapitare. De la proclamarea califatului în teritoriile cucerite în Irak și Siria, Statul Islamic a executat peste 3.000 de persoane, inclusiv 1.800 de civili, dintre care 74 de copii, a precizat OSDO.

Ne puteți urmări și pe Google News