Fostul soț al Monicăi Gabor a achiziționat bolidul de lux în 2004 contra sumei de 240.000 de euro. Acum, vremurile de glorie ale afaceristului par că au apus, astfel că acesta a decis să renunțe la Bentley, pe care acum cere doar 29.000 de euro.

Iată și anunțul de vânzare, postat pe site-urile de specialitate:„Bentley Continental Flying Spur Twin Colour. Motor W12 6.0 630cp. Perdelute Mansory facute pe comanda. Interior Piele Luxury Mulliner…în aceasta masina nu exista plastic, este totul îmbracat în piele. Ornamente mahon luxury. Motorizare este cea de 6.0 630cp, nu confundați cu cea de 560cp cea normală.

Mașina este top zustand trage și schimbă perfect sunet demential..nu este recomandat pentru începatori. 2 chei. Mașina a fost facutș pe comandș și nu există alta la fel în două culori. Este o mașină cu stil care atrage orice privire la orice oră. Revizie efectuată recent+articulație schimbată înclusiv discuri-placuțe. Preț de achiziție 240.000 euro”, se arată în anunțul postat de site-urile de vânzare / cumpărare auto”, informează RomâniaTV.

Citește și: