Evenimentul Zilei > Monden > Irina Tănase e devastată! Dragnea are probele că l-a inșelat. Cine i-a despărțit pe cei doi
Irina Tănase e devastată! Dragnea are probele că l-a inșelat. Cine i-a despărțit pe cei doi

Irina Tănase e devastată! Dragnea are probele că l-a inșelat. Cine i-a despărțit pe cei doi

Liviu Dragnea a luat foc în momentul în care a aflat că ceea ce bănuia despre iubita sa, Irina Tănase, se confirmă. Politicianul a luat decizia imediat.

Din câte se pare, Liviu Dragnea ar fi aflat din perioada în care se afla după gratii că iubita sa de la vremea respectivă, Irina Tănase, îl înșală. Ulterior, după ce a fost eliberat, el a descoperit că partenera sa avea și o altă relație. Fostul lider al PSD ar fi angajat un detectiv particular și atunci când bănuielile au devenit certitudini, relația s-a frânt, conform cancan.ro.

Bănuielile lui Liviu Dragnea au fost confirmate de un detectiv particular

El s-a retras câteva zile la Alexandria, apoi a decis să anunțe public despărțirea, în cadrul unei postări pe contul de Facebook. Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina după ce detectivul i-a confirmat totul. I-a ignorat toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp tinerei să părăsească imobilul, conform sursei citate.

Altfel, joi, Dragnea a primit o veste importantă din partea magistraților de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), cu sediul în Luxemburg. Politicianul a obținut rejudecarea dosarului Tel Drum, conform hotărârii anunțate joi de judecătorii organului juridic suprem al Uniunii Europene (UE).

Decizia care îi permite fostului lider PSD să câștige ceva timp

El câștigă timp important pentru strategia de apărare stabilită de avocații săi pentru dosarul Tel Drum. Vorbim despre un dosar de corupție și deturnare de fonduri europene.

La hotărârea de joi s-a ajuns după ce în urmă cu doi ani, Dragnea ataca în justiție răspunsul Comisiei Europene. Era vorba despre o plângere pe care fostul social-democrat a depus-o din cauza modului în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Tel Drum.

La acea vreme, politicianul a cerut Tribunalului Uniunii Europene anularea raportului OLAF care constata o fraudă cu fonduri europene în dosarul Tel Drum. În urma acelui raport, el a fost acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: