Evenimentul Zilei > Actualitate > Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul morții Ilenei Ciuculete. Teoria care ar putea SCHIMBA TOT: „Mama…”
Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul morții Ilenei Ciuculete. Teoria care ar putea SCHIMBA TOT: „Mama…”

Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul morții Ilenei Ciuculete. Teoria care ar putea SCHIMBA TOT: „Mama…”

Familia Ilenei Ciuculete, artista care a murit în martie la doar 64 de ani, lansează o nouă teorie controversată legată de cauza decesului.

Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă fiii artistei, Mugurel şi Cristian, au devenit suspicioşi, după ce de la spital nu au primit niciun document care să areste clar moartea acestuia.  

Ileana Ciuculete şi vizita MISTERIOASĂ făcută înainte să moară. Nimeni nu a ştiut asta până acum

 „Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, a spus Mugurel, potrivit Click.ro.

SECRETUL din spatele căsniciei Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeş. Un artist cunoscut a spus totul

Moartea Ilenei Ciuculete a fost un șoc neașteptat în lumea mondenă din România, decesul ei atât de năpraznic ridicând nenumărate semne de întrebare. Cântăreața de muzică populară a fost răpusă de boală în decurs de doar o săptămână, cu toate că Ileana Ciuculete părea o persoană sănătoasă în cercul ei de prieteni.

Ileana Ciuculete. Moartea anunţată de MĂRTURIILE MACABRE DIN ALTĂ LUME, făcute de o celebră prezicătoare

Vedeta a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care Ileana Ciuculete a aflat că suferă foarte târziu.  Medicii vor să atragă atenția în legătură cu pericolele acestei boli, de care poate să sufere oricine, fiind o afecțiune des întâlnită. 

Cornel Galeș, soțul regretatei cântăreței, a aflat de la personalul medical că această afecțiune se poate lua până și prin manichiura sau pedichiura, făcută cu aceleași ustensile ale unei persoane infectate.