iPhone-urile, mai greu de furat. Funcția lansată de Apple

iPhone-urile, mai greu de furat. Funcția lansată de Apple Apple a lansat iOS 17.3. Sursa Foto - Dreamstime

iOS 17.3 este disponibil pentru smartphone-urile Apple, acesta aducând o funcţie menită să îngreuneze efortul hoţilor de a prelua controlul asupra dispozitivelor furate.

Apple a lansat iOS 17.3 pentru utilizatorii de telefoane iPhone. Această versiune le oferă protecție crescută telefoanelor pentru a preveni furtul de date. De asemenea, abonații la Apple Music primesc o îmbunătățire.

iPhone-ul tău are acum mai multe funcții noi: ce aduce iOS 17.3

Apple a lansat luni un nou update pentru iPhone, numit iOS 17.3.

Acesta vine cu câteva funcții noi, care îți fac telefonul mai sigur și mai distractiv. De asemenea, rezolvă și unele probleme care apăreau pe iPhone.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a instala update-ul, intră în Setări > General > Actualizare software, apasă pe Instalați acum și urmează pașii de pe ecran.

Protecția pentru dispozitivele furate te ajută să îți păstrezi datele în siguranță

iOS 17.3 vine cu o funcție numită „Protecția pentru dispozitivele furate”, care te ajută să îți protejezi datele de pe iPhone. Potrivit lui David Lumb de la CNET, această funcție te obligă să folosești Face ID sau Touch ID, adică să îți scanezi fața sau amprenta, de mai multe ori pentru a accesa unele setări și informații importante, cum ar fi parola Apple ID.

Această funcție folosește funcția „Amânare de securitate”, atunci când vrei să schimbi aceste setări. Dacă vrei să schimbi aceste setări când nu ești acasă sau într-un loc cunoscut, „Protecția pentru dispozitivele furate” îți cere să folosești Face ID sau Touch ID de două ori; o dată la început și apoi din nou după o oră.

Dar, deoarece „Protecția pentru dispozitivele furate” nu protejează toate setările, trebuie să ai grijă și la alte informații, cum ar fi conturile tale de social media. Această funcție de securitate este opțională, dar Apple îți recomandă să o activezi.

Apple lansează iOS 17.3 și îmbunătățește experiența utilizatorilor de Apple Music.

Apple lansează iOS 17.3 și îmbunătățește experiența utilizatorilor de Apple Music. . Sursa Foto -Dreamstime

Un nou tapet Unity Bloom îți înseninează ecranul și poți asculta muzică împreună cu prietenii

În luna februarie se sărbătorește Luna Istoriei Rasei Negre,  care celebrează istoria și cultura popoarelor africane și a minorităților de culoare din întreaga lume.

De aceea, iOS 17.3 îți aduce un nou tapet, numit Unity Bloom, pentru iPhone. Potrivit Apple, tapetul arată niște flori care se colorează atunci când ecranul este aprins.

Cu iOS 17.3, Apple îți oferă posibilitatea să faci liste de redare colaborative pe Apple Music, dacă ești abonat la acest serviciu. Funcția îți permite să inviți prietenii să se alăture listei tale de redare și toată lumea poate adăuga, reordona și șterge melodii. De asemenea, poți reacționa cu un emoji la o melodie dintr-o listă de redare colaborativă pe care a adăugat-o altcineva. Astfel, poți să-i spui imediat dacă îți place sau nu o melodie din listă, potrivit CNET.