Ion Ion Țiriac, vacanță de Crăciun cu băieții. Fiul miliardarului și-a petrecut sărbătorile în Dubai

Ion Ion Țiriac, vacanță de Crăciun cu băieții. Fiul miliardarului și-a petrecut sărbătorile în Dubai sursa foto: Perfecte.ro

Fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac și-a petrecut sărbătorile de Crăciun alături de băieții săi. Ion Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, cu care are doi băieți în vârstă de 14 și, respectiv 15 ani. În urmă cu câteva săptămâni, fiul miliardarului a petrecut o vacanță în Himalaia cu iubita sa, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Anul acesta, de Crăciun, fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac și-a petrecut vacanța alături de fiii săi. El i-a luat pe cei doi, Alexandru (15 ani) și Nicholas (14 ani) într-o vacanță în Dubai, în locuri însorite. Țiriac Jr. a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, pentru mai mulți ani, iar din relația lor au rezultat cei doi băieți.

Din Dubai, fiul omului de afaceri a transmis o imagine, în care apare alături de cei doi băieți, de Crăciun. Așa cum este obiceiul, el le-a urat, pe rețelele de socializare, tuturor celor care îl urmăresc toate vcele bune și sărbători fericite.

Țiriac junior a postat o fotografie pe Instagram cu mesajul „Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi”.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

Ion Țiriac Jr și Sorana Cîrstea pe Everest

În urmă cu aproximativ două luni, Ion Ion Țiriac, filul miliardarului și-a petrecut o vacanță în Himalaya cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Sportiva, aflată pe locul 40 WTA, a luat o pauză de la tenis pentru a-și încărca bateriile într-un loc special. A urcat pe munte împreună cu iubitul ei, Ion Țiriac Jr (46 de ani). Cei doi au postat imagini din excursie, arătând că nu a fost vorba despre o simplă plimbare, în pas vioi. De altfel, înainte de excursie Țiriac Jr. s-a antrenat din greu pentru performanță.

„Doar un copil mic și un munte foarte mare”, a fost mesajul ales de Sorana Cârstea, în dreptul unei fotografii realizată de fiul lui Ion Țiriac, cu Vârful Everest pe fundal.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac și-au oficializat relația în urmă cu trei ani. Cei doi au recunoscut că sunt un cuplu la scurt timp după ce omul de afaceri s-a despărțit de Ileana Lazariuc. Cu toate astea, iubitul sportivei nu ar fi uitat-o pe fosta soție, împreună cu care are doi copii.