Ion Ion Țiriac, pus pe șotii de ziua Soranei Cîrstea. A făcut-o în văzul tuturor

Ion Ion Țiriac, pus pe șotii de ziua Soranei Cîrstea. A făcut-o în văzul tuturor Sursa foto Instagram

Sorana Cîrstea a împlinit pe 7 aprilie 34 de ani. Jucătoarea de tenis a primit urări de la mai mulți sportivi și prieteni, dar și de la iubitul său, Ion Ion Țiriac. El a pus o poză pe InstaStory cu sportiva și a scris „23 de ani fericiţi! Cu plăcere pentru flori, Sorana Cîrstea”, întinerind-o cu 11 ani.

sorana cirstea

Sursa foto Instagram

Fiul lui Ion Țiriac a încurajat-o din lojă la mai multe meciuri pe jucătoarea de tenis, ba chiar amândoi au postat imagini din aceleași vacanțe, dar niciodată împreună. Acesta a fost căsătorit timp de 17 ani, între 2000 și 2017, cu Ileana Lazariuc. El nu a confirmat niciodată relația cu Sorana, dar unele detalii i-au dat de gol.

sorana cirstea

Sursa foto Instagram

Și Sorana Cîrstea i-a transmis un mesaj emoționant

În septembrie anul trecut, în ziua în care Țiriac Jr. a împlinit vârsta de 47 de ani, Sorana Cîrstea i-a transmis și ea un mesaj. Ea i-a mulțumit pentru toate momentele în care i-a fost alături. „La mulți ani, Alexandru Țiriac! Îți mulțumesc că mi-ai dat umerii tăi pe care să mă ridic și să ajung la visurile mele”, a spus sportiva. „Urări speciale de la cea mai specială persoană...”, a fost răspunsul lui Ion Țiriac Jr.

Unde s-au cunoscut Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Sorana și fiul lui Ion Țiriac s-au cunoscut la Stejarii Country Club, unde jucătoarea de tenis locuiește. Ea a fost iubita unui tenismen din Columbia, Santiago Giraldo, între 2014-2017. El a fost însurat cu Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii: Ion jr și Ileana au doi băieți: Alexandru (15 ani) și Nicholas (14 ani).

Ne puteți urmări și pe Google News

Ion Ion Țiriac n-ar fi uitat-o pe Ileana Lazariuc

Într-o perioadă s-a zvonit că Ion Ion Țiriac încă se mai gândește la Ileana Lazariuc. Chiar dacă au divorțat, cei doi încă își mai fac declarații pe rețelele de socializare. Anul trecut, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a postat o imagine cu o priveliște montană, la care a atașat numele fiului lor mai mare Alexander Țiriac. Fotografia a fost însoțită de o inimă și de mesajul „Mi-e dor de tine“, scris în engleză.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te la dreapta. Lumina soarelui îți cade mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc în dreptului unei alte fotografii. Ion Ion Țiriac a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău“.

„A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a mai scris frumoasa moldoveancă, care a vrut clar să se știe că acea fotografie a fost făcută de fostul ei soț.