Probleme în relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac? Imaginea care a dat naștere la multe zvonuri

Probleme în relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac? Imaginea care a dat naștere la multe zvonuri sursa foto: Perfecte.ro

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt împreună de trei ani, dar se pare că relația nu merge tocmai bine. Bărbatul nu ar fi reușit să o uite pe fosta soție, iar mesajele dintre ei au deranjat-o pe sportivă.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea are o relație cu Ion Ion Țiriac de peste trei ani. Cei doi au devenit un cuplu după divorțul bărbatului de Ileana Lazariuc, cu care a fost căsătorit timp de opt ani.

Cei doi au ales să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală, dar, în ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri că relația nu merge foarte bine și nici nu se întrevede vreo nuntă la orizont.

Fotografie cu subînțeles

Se pare că Ion Ion Țiriac ține legătura cu fosta soție cu care are împreună doi copii, Alexandru de 14 ani și Nicolas de 13 ani. Cei doi și-au trimis unul altuia mesaje pe rețelele sociale, iar gurile rele spun că nu ar fi exclusă o împăcare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima postare făcută de Ileana Lazariuc pe contul ei de Instagram a dus la numeroase comentarii în mediul online. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a postat o imagine cu o priveliște montană, la care a atașat numele fiului lor mai mare Alexander Țiriac. Fotografia a fost însoțită de o inimă și de mesajul „Mi-e dor de tine“, scris în engleză, potrivit romaniatv.net.

Sursa: Instagram

Flirt cu fosta soție

În urmă cu câteva luni, Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție. Tot o fotografie a fost cea care a dus la mesajele dintre ei doi. Gestul de atunci al bărbatului ar fi deranjat-o pe Sorana Cîrstea.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te la dreapta. Lumina soarelui îți cade mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc în dreptului unei fotografii care o înfățișa pe o plajă.

Ion Ion Țiriac a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău“.

„A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a mai scris frumoasa moldoveancă, care a vrut clar să se știe că acea fotografie a fost făcută de fostul ei soț.