Evenimentul Zilei > Politica > Ion Cristoiu: „Interviul e momentul în care PSD face o cotitură.”
Ion Cristoiu: „Interviul e momentul în care PSD face o cotitură.”

Ion Cristoiu: „Interviul e momentul în care PSD face o cotitură.”

Prezent în studioul Antenei 3, Ion Cristoiu a făcut declarații despre tentativa de asasinat despre care a vorbit liderul PSD, Liviu Dragnea.

Jurnalistul a declarat că: „Interviul lui Dragnea a scos la iveală strategia lui de autovictimizare. A reușit o rară performanță. Strategia e următoarea… noi nu putem face nimic. Am câștigat alegerile, dar nu suntem la putere. Imaginea PSD… ei zic că sunt în opoziție”.

„Interviul e momentul în care PSD face o cotitură. Suntem la putere, dar de fapt suntem în opoziție. Noi suntem victime, care pot ajunge și la un asasinat. Trebuie să ne gândim cui se adresa. Probabil poporului român căruia îi plac telenovelele. Toată această poveste e un clișeu. Se devoalează o strategie de justificare a neputințelor. Marea problemă a PSD-ului e că are cea mai proastă guvernare. Acum, dacă vă uitați, e un dezastru”, a spus jurnalistul despre tentativa de asasinat despre care a povestit Liviu Dragnea.

Despre reacția lui Klaus Iohannis, în privința suspendării sale, Ion Cristoiu a spus ”Nu înțeleg de ce a ales partitura lui Traian Băsescu. El era un mare actor politic. Nu îl prinde acel «hahaha»”.