Evenimentul Zilei > Sport > Ioana Cosma și Mihai Mironică, dați afară de la Pro Arena. Care a fost motivul invocat de reprezentanții trustului
Ioana Cosma și Mihai Mironică, dați afară de la Pro Arena. Care a fost motivul invocat de reprezentanții trustului

Ioana Cosma și Mihai Mironică, dați afară de la Pro Arena. Care a fost motivul invocat de reprezentanții trustului

Jurnaliștii sportivi Ioana Cosma și Mihai Mironică, prezentatorii emisiunii „Ora exactă în Sport” de pe Pro Arena, au fost dați afară de trustul de televiziune, fiind informați doar că emisiunea lor va dispărea din grila de programe.

„Ora exactă în Sport” va fi difuzată până în 5 februarie 2023. Alături de cei doi jurnaliști sportivi au fost date afară încă cinci persoane. Producătorul emisiunii Leo Badea a declarat anunțat că nu au fost înștiințați despre motivul pentru care au fost dați afară.

„Ora exactă în Sport” își încheie transmisia

„Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul.

Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a spus Leo Badea.

Ioana Cosma avea o vechime de 28 de ani în trustul PRO. Emisiunea va fi înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

Sursa: Facebook/ Marius Mironică

De ce a fost eliminată emisiunea

Reprezentanții trustului PRO au anunțat că vor să pună mai mult accent pe calitatea programelor, astfel încât conținutul să ajungă mai bine la public.

„În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe.

Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive”, se arată într-un comunicat, potrivit informațiilor Fanatik.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: