Evenimentul Zilei > Actualitate > Ioan Ovidiu Sabău: „Nu-l văd pe Contra să aibă interese financiare. Nemulțumiți vor fi întotdeauna”
Ioan Ovidiu Sabău: „Nu-l văd pe Contra să aibă interese financiare. Nemulțumiți vor fi întotdeauna”

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu-l văd pe Contra să aibă interese financiare. Nemulțumiți vor fi întotdeauna”

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău a afirmat că actualul selecționer, Cosmin Contra, nu poate fi suspectat că n-ar face corect selecția.

Ioan Ovidiu Sabău merge pe mâna lui Cosmin Contra și afirmă că actualul selecționer este deasupra oricăror suspiciuni în ceea ce privește selecția la echipa națională. „Moțul” este de acord că vor exista tot timpul discuții legate de componența lotului și afirmă că actualul antrenor al primei reprezentative nu are parti-pris-uri.

„Nu-l văd pe Cosmin să aibă interese financiare. Își dorește foarte mult să lase ceva în urma lui, să confirme ca selecționer. E un tip foarte responsabil și nu cred că ar putea face vreun compromis. Nemulțumiți vor fi întotdeauna. Sunt oameni din fotbal care consideră că anumiți jucători ar trebui să fie la echipa națională. Important e să aibă argumente solide când fac anumite afirmații. Pe Cosmin nu îl văd în stare de așa ceva", a spus Sabău la Pro X.