Miercuri seară, la întâlnirea între membrii şi simpatizanţii ACL, care a avut loc în Bistriţa-Năsău, Ioan Oltean a ţinut un discurs înflăcărat, în care l-a lăudat pe candidatul Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale din această toamnă. Liderul democrat-liberal l-a sfătuit pe Iohannis să nu mai aibă reţineri faţă de oamenii care îl susţin, scrie Bistriţeanul.

"V-am văzut astăzi când aţi coborât din autocar, când vă aşteptau o mulţime de oameni, aveaţi o anumită reţinere. Să nu mai aveţi reţineri! Mergeţi spre oameni şi lăsaţi-i să vină spre dumneavoastră pentru că se bucură să vă vadă, să dea mâna cu dumneavoastră, să vă susţină. Mergeţi spre ei domnule preşedinte, pentru că au nevoie de dumneavoastră şi dumneavoastră aveţi nevoie de ei!", i-a spus Ioan Oltean lui Iohannis.

Cel mai amuzant moment a fost acela în care liderul PDL Bistriţa-Năsăud i-a spus preşedintelui PNL să se lase atins de femei, deoarece acestea îl consideră un bărbat frumos.

Fiţi apropiat, oamenii simt nevoia să vă vadă, femeile simt nevoia să vă atingă pentru că sunteţi un bărbat frumos. Femeile au nevoie de lumina pe care o degajaţi dumneavoastră”, i-a spus Ioan Oltean prezidenţiabilului ACL.