Evenimentul Zilei > Actualitate > Ioan Bendei demisionează de la conducerea RCS&RDS
Ioan Bendei demisionează de la conducerea RCS&RDS

Ioan Bendei demisionează de la conducerea RCS&RDS

Ioan Bendei a demisionat din funcția de administrator al RCS&RDS. Începând de marți, Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS.

Începând de marți, Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS.

Acesta era membru executiv al board-ului companiei din 1996. Bendei era vicepreședinte și administrator executiv în cadrul Consiliului de Administrație, transmite flux24.ro.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, şi fostul administrator al RDS&RCS, Ioan Bendei, au fost condamnaţi la mijlocul lunii ianuariei, în primă instanţă, la câte 4 ani de închisoare cu executare.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Mitică Dragomir a fost acuzat că în 2009 a cerut 3,5 milioane de euro mită, din care a primit 3,1 milioane de euro sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunţi pe care-l deţinea prin intermediul unei firme. În schimb, el ar fi facilitat, în 2008, câştigarea contractului pentru drepturile TV ale Ligii 1 de către RCS/ RDS, cu aportul administratorului companiei, Ioan Bendei, acuzat la rândul lui pentru dare de mită şi spălare de bani.