Business-ul său principal, agenția de turism Paralela 45, a ajuns la un volum de vânzări de 50 de milioane de euro și tinde spre dublarea vânzărilor în minimum cinci ani. Omul de afaceri care a renunțat la zborul cu avionul, mijlocul de transport care scurtează distanțele, din cauza unui incident petrecut pe un aeroport din Ungaria, a pus accent însă pe scurtarea timpului de achizionare a unei vacanțe lansând un nou portal de destinații. S-a adaptat noilor cerințe ale turiștilor în ceea ce privește achiziționarea unei vacanțe, în ciuda faptului că la capitolul transport păstrează tradiția de a străbate lumea patru luni pe an numai cu mașina, vaporul sau trenul.

Despre mandatul avut la conducerea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) și afacerile în turism, Alin Burcea a acordat un interviu siteul-ui ivisit:

iVisit: Mandatul de președinte ANAT a fost o continuă provocare: schimbarea sistemului de garantare a pachetelor turistice, patru agenții de turism renumite care au avut probleme,  începerea unei investigații a Consiliului Concurenței pe piața agențiilor de turism. Care a fost cel mai dificil moment, cu indignare, revoltă, dezamăgire?

citeste mai mult aici