Cel mai mare INTERLOP din București a MURIT în ÎNCHISOARE. Cel-a RĂPUS pe DUȘMANUL lui Nuțu Cămătaru

Cel mai mare INTERLOP din București a MURIT în ÎNCHISOARE. Cel-a RĂPUS pe DUȘMANUL lui Nuțu Cămătaru

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, cel care a comandat înjunghierea lui Nuțu Cămătaru, a murit în pușcărie. Cunoscut și sub denumirea de „Regele cocalarilor”, Iancu Trandafir era cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși infractori din sectorul 2.

Acesta și-a petrecut aproape toată viața în pușcărie, unde a ajuns să fie temut, în special, prin violență comise. Conform unor surse judiciare, la un moment dat, Trandafir a avut, în închisoare, un conflict și cu frații Nuțu și Sile Cămătaru, pe care încerca să-i domine. Inițial, Trandafir ar fi pus un „locotenent” să-l atace pe Sile în toaletă, scrie spynewss.ro.

Planul s-a dovedint un eșec total, în condițiile în care Sile Cămătaru a reacționat imediat și l-a bătut măr pe omul lui Trandafir. Ulterior, același Trandafir a pus un alt pușcăriaș să-l înjunghie pe Nuțu Cămătaru în instanță, în condițiile în care amândoi aveau proces în aceeași zi și în aceeași sală de judecată.

Planul lui Trandafir a eșuat și de această data deoarece, asasinul a fost percheziționat înainte de a ieși din închisoare, iar arma albă a fost confiscată. Recent, deținutul Iancu Trandafir s-a simțit rău și a fost internat, de urgență, la Spitalul Penitenciar Rahova. Nu după multă vreme, acesta a fost găsit mort, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită de legiști, în urma analizelor de laborator.

Ne puteți urmări și pe Google News