INTERLOPUL care a lovit cu SĂLBĂTICIE o salvamontistă din Lupeni a fost ELIBERAT CONDIȚIONAT. A făcut șase ani de PUȘCĂRIE pentru TENTATIVĂ DE OMOR

INTERLOPUL care a lovit cu SĂLBĂTICIE o salvamontistă din Lupeni a fost ELIBERAT CONDIȚIONAT. A făcut șase ani de PUȘCĂRIE pentru TENTATIVĂ DE OMOR

Individul care a lovit-o de trei ori, în prezența unui jandarm, pe tânăra Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a făcut pușcărie pentru tentativă de omor. Sorin Constantin Palesică, de 33 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, alături de alți patru indivizi, dar a fost eliberat condiționat, în anul 2013.

Detalii uluitoare ies la iveală în urma scenelor de violență extremă care îl are în prim-plan pe Sorin Constantin Palesică, interlopul din orașul Lupeni, județul Hunedoara care a lovit-o cu sălbăticie pe salvamontista Miruna Inel.

Agresorul, care este audiat, a această oră, la sediul Poliției Lupeni, este recidivist. În anul 2007, el a fost condamnat pentru tentativă de omor, alături de Florin Căldărar, de 38 de ani, Cosmin Alexa, de 33 de ani, și Romulus Ștefan Obreje, de 41 de ani. Deși a fost condamnat la opt ani și șase luni de închisoare, un judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia l-a eliberat condiționat printr-o decizie din 18 noiembrie 2013. Astfel, interlopul a ispășit doar șase ani din pedeapsa aplicată.

(A contribuit Ionuț Mureșan)

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Imaginile care u șocat o țară întreagă

Sorin Constantin Palesică a îngroyit o țară întreagă după ce, sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.00, el a lovit-o cu sălbăticie pe tânăra salmontistă, în barul Taho din stațiunea montană Straja. Revoltător este și faptul că interlopul stătea la masă cu un jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat în timpul liber,  care nu a intervenit pentru a-l opri pe infractor să lovească, nu odată, ci de trei ori o femeie. Mai mult decât atât, în imaginile surprinse de camera de luat vederi a barului se poate vedea cum interlopul îl lovește și pe  filmare se poate vedea cum fata leșină de la pumnii încasați, iar câteva secunde mai târziu este bătut și DJ Dinu, angajat al barului respectiv.