Evenimentul Zilei > Monden > Interlopii nu se mai sinchisesc să se ascundă de poliție. Spaima României se pregătește de măcel. „Va ploua cu morți”
Interlopii nu se mai sinchisesc să se ascundă de poliție. Spaima României se pregătește de măcel. „Va ploua cu morți”

Interlopii nu se mai sinchisesc să se ascundă de poliție. Spaima României se pregătește de măcel. „Va ploua cu morți”

Celebrul interlop Marius David, cunoscut sub numele de „Gore de la Cluj”, a lansat o serie de amenințări cutremurătoare. După eliberarea sa din închisoare, faimosul bărbat a vorbit cu românii despre Iisus Hristos sau despre vaccinarea împotriva coronavirusului, pe care, de altfel, o condamnă. Un material, însă, scoate la iveală demersuri îngrozitoare cu care interlopul amenință societatea.

Cunoscut drept unul dintre cei mai violenți interlopi din România, celebrul Gore de la Cluj amenință românii cu moartea. Bărbatul susține că și-a stabilit o zi în care va „vâna” atât copii mici, „de lapte”, cât și adulți și vârstnici din țară. Nimeni nu-l va putea opri și în România „va ploua cu morți”, a transmis Gore de la Cluj.

„Va ploua cu morți. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”

„Eu sunt Gore și am păstrat o zi în inima mea în care voi ieși la vânătoare. Nu uitați, sunt, am fost și voi rămâne un romantic incurabil. Vânatul meu va fi foarte variat. De la cerbișori mici, de lapte, până la cerbi adulți, bătrâni, cu coarne mari, făloși.

În ziua aia, va fi ca pleava înaintea mea acest vânat. Va ploua cu morți, va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”, a spus Gore de la Cluj într-un filmuleț postat pe YouTube pe data de 17 octombrie.

Psihiatrii spun că Gore de la Cluj are comportament de „psihopat”

Celebrul interlop este cunoscut ca fiind un bărbat extrem de violent, cu un istoric vast de bătăi, violuri și atacuri. La un moment dat, a înjunghiat un brancardier pentru că „l-a confundat cu diavolul”. Marius David, acesta fiindu-i adevăratul nume, a atras atenția publicului în anii 1990, când a renunțat la sport – box profesionist – și a intrat în medii infracționale.

În altă ordine de idei, psihiatrii au atras atenția că Gore de la Cluj este o persoană care manifestă un comportament apropiat celor „psihopați”. „Putem spune că pedofilii sunt bolnavi psihic? Cei mai mulţi nu sunt. Gore ştie foarte bine să îşi joace rolul. Până acum a ştiut cum să joace, când pe nebunul, când pe forţosul”, spunea un psihiatru despre celebrul interlop, avertizând procurorii să nu-i cadă în capcană.

De altfel, într-o expertiză medico-legală se arăta că Gore are „tulburare de personalitate polimorfă”, fiind „instabil emoţional, antisocial şi histrionic”. În lumea psihiatrilor, „histrionii” sunt persoanele care vor să dovedească în permanenţă ceva sau să iasă în evidenţă prin orice modalitate.

Dat fiind comportamentul său, autoritățile ar trebui să ia măsuri. Până în prezent, nu se știe de vreo mobilizare a forțelor statului în acest sens.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: