Evenimentul Zilei > Actualitate > Întâmplare uluitoare! Tânără declarată moartă, deși trăia
Întâmplare uluitoare! Tânără declarată moartă, deși trăia

Întâmplare uluitoare! Tânără declarată moartă, deși trăia

O tânără fost declarată moartă, fără să i se facă autopsie.

Întâmplare incredibilă! O serie de evenimente inexplicabile au început după ce un echipaj medical a fost solicitat să vină la o locuința unde o fată de 20 de ani nu răspundea. Serviciul de pompieri care a fost solicitat să intervină a recunoscut întâmplările petrecute.

Tânăra, pe care o chema Timesha Beauchamp,  a fost resuscitată de paramedici timp de 30 de minute, fiind consultată de un doctor din camera de urgenţe.

Tânăra declarată moartă trăia

„Medicul a pronunţat decesul pacientului pe baza informaţiilor medicale furnizate de la faţa locului”, au transmis pompierii. Potrivit departamentului de pompieri, biroul examinatorului din comitatul Oakland (Michigan) a declarat că trupul poate fi eliberat familiei fără autopsie. După acest lucru s-a întâmplat ceva uluitor, și anume faptul că femeia se afla în viață aproape două ore mai târziu.

„Personalul nostru a confirmat că respira şi a chemat un echipaj medical de urgenţă”, au transmis reprezentaţii casei funerare.

„Cineva a pronunţat decesul copilului meu şi el nici măcar nu a murit”, a declarat mama tinerei, Erica Lattimore pentru un post de televiziune. La ora actuală are loc o anchetă internă, insistându-se pe faptul că serviciile de pompieri şi poliţie au urmat procedurile, potrivit romaniatv.net.