Întâlnire SURPRIZĂ pe șosea

Întâlnire SURPRIZĂ pe șosea

Întâlnire ciudată pentru șoferii care au trecut ieri pe drumul județean dintre Anina și Reșița. Un animal sălbatic periculos și-a făcut apariția pe șosea și s-a plimbat nestingherit printre mașini.

Întâlnirea bizară a avut loc pe DJ 57. Șoferii s-au trezit că trebuie să acorde prioritate unui ditamai porcul mistreţ care a început să se plimbe pe drum. Animalul a fost foarte mulțumit că unii dintre șoferi au oprit și i-au aruncat de mâncare.

Pădurarii spun că este vorba de un mistreţ ”gunoier sau cerşetor” care a mai făcut aşa ceva fiindcă nu s-a arătat deloc speriat de întâlnirea cu omul și mașinile. Ei le recomandă șoferilor ca în astfel de cazuri să oprească sau să încetinească, pentru a evita un accident, dar  să nu coboare din mașină ori să deschisă geamul portierei, pentru că riscă să fie mușcați de animalul sălbatic. Este posibil ca porcul să fi fost atras de sarea folosită de drumari în amestec cu nisipul ca material antiderapant.  (Sursa video: Infocs.ro) <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gIVCyMedNqY?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News