Evenimentul Zilei > Social > Înregistrări uluitoare! Vocabular de educatoare: „Prostule, nesimțitule, măgarul naibii!”
Înregistrări uluitoare! Vocabular de educatoare: „Prostule, nesimțitule, măgarul naibii!”

Înregistrări uluitoare! Vocabular de educatoare: „Prostule, nesimțitule, măgarul naibii!”

Scandal uriaș în Alba Iulia după ce părinții unui băiețel au depus o reclamație la poliție împotriva educatoarei și a unei îngrijitoare de la o creșă din oraș, în urma unor înregistrări efectuate cu un microfon ascuns în ghiozdanul micuțului.

Totul a început atunci când mama copilului a sesizat o schimbare în comportamentul fiului său și s-a descis să monteze un microfon în ghiozdanul pe care acesta îl lua după el la creșă. La auzul vorbelor pe care educatoarea și îngrijitoarea le adresau micuților, mama copilului nu a mai stat pe gânduri și a anunțat Poliția, informează alba24.ro.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

În plus, și Primăria municipiului Alba Iulia a deschis o anchetă în acest caz, dat fiindcă unitatea este în administrarea instituției, în acest sens fiind sesizată Comisia de Disciplină.

Nu te mai suport deloc, nesimţitule”, „Eşti o puturoasă”, „De te ridici de pe saltea, te mănânc”, „Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, „Urâtul naibii”, „Prostule”, „Măgarul naibii”, „Zăpăcitule”, „Lasă piciorul jos, că o capeţi” sunt doar câteva dintre cuvintele descalificante pe care educatoarea și îngrijitoarea le-ar fi folosit în dialogurile cu cei mici.