Evenimentul Zilei > Actualitate > Inna, cuplată cu un bărbat însurat?! Poza incendiară de pe Instagram spune totul
Inna, cuplată cu un bărbat însurat?! Poza incendiară de pe Instagram spune totul

Inna, cuplată cu un bărbat însurat?! Poza incendiară de pe Instagram spune totul

Inna și-a uimit fanii după ce a postat un nud pe Instagram. Se pare că ar fi fost realizat de fotograful ei oficial, John Perez. Cei doi par să fi revenit la gânduri mai bune și să fi reluat relația încheiată acum ceva timp.

Fotograful oficial al Innei, John Perez, a pozat-o fără haine pe celebra cântăreață. În trecut, cei doi au avut o relație. Viața amoroasă a Innei rămâne un mister, mai ales după ce s-a vehiculat că ar fi iubita unui celebru actor turc, informație ce nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi. Totuși, John Perez este un bărbat căsătorit și care are și un copil, informează Cancan.

Viața sentimentală a Innei a fost ținută mereu la discreție, iar curioșii nu au reușit s intre în posesia niciunul detaliu important. Totuși, s-a zvonit că ar fi o legătură amoroasă între ea și fotograful oficial, John Perez, după ce au fost surprinși împreună în ipostaze tandre. Relația lor ar fi durat circa doi ani, ca recent să circule zvonuri care spuneau că că artista s-ar iubi cu unul dintre cei mai populari actori turci, Burak Ozcivit.

În ciuda discreției artistei, se pare că Inna ar fi reluat relația, din nou, cu John. Drept dovadă și cea mai recentă poză publicată de artistă pe contul de Instagram, un nud care a stârnit multe comentarii, printre ele și răutăcioase.

„Nu ar trebui să publici așa ceva. Ar trebui să fii apreciată pentru muzica ta, nu pentru poze cu tine dezbrăcată, făcute de către un bărbat însurat. Inna, păstrează-ți caracterul. E greșit să stai lângă un bărbat cu care nu ești măritată”, potrivit unuia dintre comentarii.

Ce nu știe acest fan despre iubitul Innei este că acesta ar fi căsătorit și ar avea un copil. John Perez are o fiică, Kaliah, iar pe mama copilei o cheamă Eliza. În urmă cu un an, cei trei au fost împreună în Costa Rica, țară în care și Inna obișnuiește să meargă foarte des. Totodată, Perez a fost tot timpul plătit de artistă pentru serviciile sale fotografice.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: