Ingrid Mocanu: „L-au omorât și pe judecătorul Stan Mustață”

Ingrid Mocanu: „L-au omorât și pe judecătorul Stan Mustață”

Ingrid Mocanu a reacţionat extrem de dur după aflarea veştii că Stan Mustaţă, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a murit în această noapte. „Băieții au trecut la #nextlevel: nu se mai limitează să ne mai încarcereze doar: acum ne omoară direct”.

Mesajul fostei şefe a Direcției de avizare din Ministerul Justiției este necruţător, întrebându-se totodată, cine mai urmează după Crivăț, Adamescu, Ion Stan, acum Stan Mustață?

Ingrid Mocanu: "L-au omorât și pe judecătorul Stan Mustață! Este judecătorul care a fost constatat a fi ”corupt” fix când trebuia să intre la ultimele termene din dosarul Voiculescu, Fix atunci! Când era înregistrat pe mandatele de sute de zile că nu îl va condamna pe Voiculescu. A intrat în complet cu degetul Camelia Bogdan.

Băieții au trecut la #nextlevel: nu se mai limitează să ne mai încarcereze doar: acum ne omoară direct.

Ne puteți urmări și pe Google News

Crivăț, Adamescu, Ion Stan, acum Stan Mustață. Cine urmează? Nicușor Constantinescu este deja în fază terminală de cancer. E la al zecelea dosar cu abuz cu folos pentru altul, după ce Trancă i-a dat 15 ani că nu a păzit pomișorii plantați.

Sunteți deja criminali, stimabililor! Criminali în serie! Pe viață meritați! Cât se mai poate suporta asta, stimabile domn ministru Tudorel Toader? Ceva anchetă în Penitenciar, doamna Hăineală? Aflăm și noi cine l-a omorât măcar pe omul ăsta?", a comentat Ingrid Mocanu pe Facebook.