Evenimentul Zilei > Justitie > Ingrid Mocanu, NECRUŢĂTOARE cu magistraţii CORUPŢI: „La pușcărie, nu prin sălile de judecată!”
Ingrid Mocanu, NECRUŢĂTOARE cu magistraţii CORUPŢI: „La pușcărie, nu prin sălile de judecată!”

Ingrid Mocanu, NECRUŢĂTOARE cu magistraţii CORUPŢI: „La pușcărie, nu prin sălile de judecată!”

Ingrid Mocanu are o reacţie pe contul personal de socializare unde-şi exprimă dezgustul faţă de magistraţii corupţi, iar atunci când sesiza astfel de lucruri „zicea lumea că noi batem câmpii ”. Iar acum, se dovedeşte că Ingrid Mocanu spunea adevărul în fiecare intervenţie publică şi, se întreabă „Cam câte dosare pe cap de judecător de penal or fi pe sub dosul Slujirilor? ”.

Ingrid Mocanu: "Astăzi am aflat că magistrații români ”e” cei mai corupți de pe planetă. Cică ar fi 300 de dosare de ”coruption” a magistraților … niște ”penali”.

Păi cum domne, nu ziceau Matileții că se ”crează percepția” că magistrații ar fi cea mai coruptă categorie profesională dacă s-ar crea o Secție specială pentru ei la PICCJ?  Și că asta nu ar fi real. Păi cum să nu fie real, bre?

Iată că asta ne spune chiar Marius Iacob, umbra lui K la … DNA: cam 10% dintre magistrații țării sunt posibili ”corupți”. Niște ”corupți” cercetați de arhanghelii dreptății! Multă ”coruption” la magistrați! Cam câte dosare pe cap de judecător de penal or fi pe sub dosul Slujirilor? Probabil câte unul pentru fiecare achitare (cred că doar doamna Trancă a scăpat, că ea nu are achitări 🙂 ) Și pe urmă urlă că e afectată independența judecătorilor de politicieni. Păi mai afectare decât atât poate fi imaginată undeva în lume?

Cum să îți treacă prin cap că 10% dintre magistrații țării sunt corupți și să ții orice porcărie prin sertar pe post de dosar-sperietoare?

E, uite așa… zicea lumea că noi batem câmpii. Nu, nu băteam! Chiar așa făceau, cum spuneam noi: chiar ei au spus cu subiect și predicat, cu date exacte și fără speculații.

La pușcărie, bă corupților de judecători, nu prin sălile de judecată! Că așa vrea dl. Iacob… să judece el și compania, ce atâta independență prin capul vostru?!", a comentat fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției pe contul personal de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: