Evenimentul Zilei > Sport > Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fiul lui Enzo Ferrari a vorbit: „E acolo, nu e mort”
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fiul lui Enzo Ferrari a vorbit: „E acolo, nu e mort”

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fiul lui Enzo Ferrari a vorbit: „E acolo, nu e mort”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se pare că este neschimbată, la fel ca în ultimii ani. Legendarul pilot din Formula 1 nu poate comunica.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher (52 de ani) stârnește multă curiozitate de aproape 8 ani. După ce legendarul pilot de Formula 1 a suferit un grav accident la schi. Din câte se pare, germanul se află în comă și este îngrijit, acasă, de familie și personal medical specializat.

Ce spune Piero Ferrari despre starea de sănătate ale lui Michael Schumacher

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, în prezent al doilea om din Scuderia Ferrari, a vorbit despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, într-un interviu acordat pentru Speedweek. Așa cum a dat de înțeles și Corinna, soția fostului pilot, acesta nu poate comunica.

„Îmi place să-mi amintesc momentele cu Michael în afara pistei. Era o persoană simplă, clară, şi foarte exactă. Nu-mi place că se vorbeşte despre Schumacher de parcă ar fi murit. Michael nu este mort, el este acolo, dar nu poate comunica”, a spus Piero Ferrari pentru sursa citată.

„Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar Michael este aici, diferit, dar aici. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi. (…) Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau.

„Nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael”

Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael. (n.r. – Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui”, declara Corinna Schumacher în documentarul lansat la jumătatea lunii septembrie de Netflix. Producție dedicată carierei celui care a devenit de șapte ori campion mondial în Formula 1. Omul al cărui curs al vieții s-a schimbat dramatic după accidentul din anul 2013.