Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident șocant la Costinești.Femeie înjunghiată de un bărbat care consumase droguri
Incident șocant la Costinești.Femeie înjunghiată de un bărbat care consumase droguri

Incident șocant la Costinești.Femeie înjunghiată de un bărbat care consumase droguri

O femeie, de 44 de ani, este internată la Spitalul Județean Constanța după ce a fost înjunghiată de un bărbat în stațiunea Costinești. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța investighează cazul.

Incidentul ar fi avut loc în această dimineață la ora 2:00 când cineva a sunat la 112 alertân autoritățile că o femeie zace înjunghiată în piept în fața discotecii Max din Costinești. Echipajele medicale și de poliție ajunse la fața locului au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, conștientă. Înainte de a fi preluată de ambulanță, victima a declarat că a fost înjunghiată de un bărbat de 41 de ani, care ar fi intrat peste ea în camera în care ea cazată și a atacat-o cu un cuțit.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici, femeia a fost înjunghjiată în zona toracală, odată în față și odată în spate. A fost internată la secția Chirurgie a Spitalului Județean de Uregență Constanța unde a fost operată. Acum este în stare stabilă. 

 

Din primele cercetări se pare că cei doi sunt mici comercianți în Costinești. Ieri, ar fi cărat împreună niște marfă pentru vânzare. Cearta dintre ei ar fi izbucnit din senin, bărbatul recunoscând însă că fumase marijuana. El este audiat în aceste momente la fața locului, de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.