Casa fostului senator PRM a fost cuprinsă de flăcări duminică, 2 mai, chiar în ziua de Paşte. La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere şi cu o autoscara.

Casa unui fost senator PRM a fost cuprinsă de flăcări

Incendiul puternic a izbucnit în ziua de Paşte în casa din  Eforie Sud a unui fost senator PRM. Locuința senatorului se află pe strada Negru Vodă, numărul 3, în localitatea Eforie Sud, judeţul Constanța, relatează focusspress.ro.

Momentan nu se cunosc detalii despre natura și sursa incediului, iar pompierii vor putea emite o posibilă cauză a flăcărilor după stingerea acestora. Imaginile surprinse la fața locului prezintă intervenția pompierilor la o locuință cuprinsă serios de un incendiu și din care poate fi văzut ieșind un fum intens.

Intervenția pompierilor este în desfășurare, iar locuința fostului senator PRM Dorel-Constantin Onaca pare a fi deosebit de afectată de flăcările mistuitoare.

Supersiții despre momentele nefaste reînvie în momentele de maximă tensiune și de panică

În perioada Sărbătorilor Pascale un număr considerabil de accidente și de incendii la sedii de firme sau locuințe private au avut loc în România. Situația a devenit atât de notabilă încât a reînviat superstiții vechi sau mentalități care susțin ideea zilelelor și a ceasurilor negre.

În chiar Vinerea Mare, un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea.

34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

De asemenea, pompierii au văzut o Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Deși flăcările au distrus în totalitate biserica şi bunurile aflate în interior, Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum.

“Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.