Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu puternic în Capitală. 22 de persoane evacuate. Pompierii intervin în forță
Incendiu puternic în Capitală. 22 de persoane evacuate. Pompierii intervin în forță

Incendiu puternic în Capitală. 22 de persoane evacuate. Pompierii intervin în forță

Un incendiu puternic a izbucnit marți pe Șoseaua Chitila, din Sectorul 1 al Capitalei. Patru imobile au fost cuprinse de flăcări, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc. 22 de oameni au fost evacuați.

 

Mai multe autospeciale de pompieri intervin, la această oră, pe Șoseaua Chitilei. La fața locului, echipaje de poliție securizează zona. Potrivit primelor informații, au fost afectate patru imobile.

Astfel, dintr-o clădire de lângă imobilul care a luat foc au fost evacuate 22 de persoane. Nouă dintre acestea au necesitat îngrijiri, dar au refuzat transportul la spital.

În această dimineață, mai multe autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință P+1+M din Soseaua Chitilei, sector 1.

„Primele forțe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporție aceasta clădire și s-a extins la o alta locuinta P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga si la un bloc de tip P+3. Au fost luate masuri pentru evacuarea imediata a locatarilor din bloc.

Suprafata totala afectata de incendiu este de 400 mp”, transmite ISU.

La ora transmiterii știrii, incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.