Evenimentul ZileiActualitateIncendiu devastator la o vilă de 2 milioane de dolari. Motivul pentru care proprietarul a dat foc casei imediat după ce a cumpărat-o

Incendiu devastator la o vilă de 2 milioane de dolari. Motivul pentru care proprietarul a dat foc casei imediat după ce a cumpărat-o

Incendiu devastator la o vilă de 2 milioane de dolari. Motivul pentru care proprietarul a dat foc casei imediat după ce a cumpărat-o
O vilă impozantă din Dickerson, Maryland, la o oră vest de Baltimore, a fost cuprinsă de flăcări după ce proprietarul a încercat să alunge cu fum o colonie de șerpi de pe proprietate.

Bărbatul a folosit cărbuni pentru a face fum, dar i-a pus prea aproape de materiale combustibile, dând în cele din urmă foc casei, a explicat Pete Piringer, purtătorul de cuvânt al pompierilor. El a spus că șerpii au fost o problemă continuă pentru acest proprietar și pentru chiriașul anterior.

Incendiul a pornit de la subsol și s-a extins rapid, înghițind întreaga casă. Proprietarul plecase de acasă și nu era nimeni în clădire când a izbucnit incendiul. Un vecin a văzut focul și a sunat la 911, notează CNN.

Pompierii spun că au avut o misiune dificilă. „Nu existau hidranți de incendiu în zonă. Ceea ce nu este o problemă, pentru că suntem obișnuiți, dar a trebuit să aducem cisterne de apă”, a spus Pringer.

Pagubele depășesc 1 milion de dolari

Ei au avut nevoie de câteva ore pentru a aduce focul sub control, dar incendiul a fost stins complet abia a doua zi dimineață.

Pagubele depășesc 1 milion de dolari, a spus Piringer. Casa a fost achiziționată recent cu 1,8 milioane de dolari, potrivit documenteor publice.

Pompierii le-au recomandat oamenilor să nu mai folosească focul pentru a alunga șerpii, ci să solicite intervenția unor profesioniști. Piringer recomandă utilizarea altor modalități de a lupta împotriva unei infestări.

„Există servicii pentru animale care pot veni și face recomandări, sau controlul dăunătorilor sau un exterminator”, a spus Piringer. „Vă recomandăm să aveți profesioniști care să se ocupe de orice problemă de control al dăunătorilor pentru a ajuta la menținerea situației.”

Pompierii au considerat incidentul ca fiind un accident, deoarece nu existau dovezi sau intenție de a declanșa incendiul.
Fiindcă nu era nimeni acasă la momentul respectiv, nu au fost raportate persoane rănite sau intoxicate cu fum.
Ce s-a întâmplat cu șerpii încă nu se știe, dar întrucât locuința a fost a suferit pagube serioase, se presupune că aceștia au dispărut din zonă.

 


Accesează: