Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă un caz Caracal?! Poliția a dat alerta! Cine lipsește de această dată?
Încă un caz Caracal?! Poliția a dat alerta! Cine lipsește de această dată?

Încă un caz Caracal?! Poliția a dat alerta! Cine lipsește de această dată?

Polițiștii hunedoreni caută o fată de 14 ani, din municipiul Orăștie, dată dispărută de familia sa.

Dispariție care a pus pe jar oamenii legii! O adolescentă în vârstă de 14 ani, Ioani Manuela Sînziana, din Orăștie, este căutată de familie și de polițiști. Dispariția adolescentei a fost anunțată de mama ei, care le-a spus polițiștilor că fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 06:30, spunând că se duce la o colegă, de unde urmau să plece împreună la școală , potrivit realitateadehunedoara.net

„Femeia a precizat că are cunoştinţă despre faptul că minoră ține legătura cu un băiat ,la care crede că se află, și că a primit mai multe mesaje telefonice de la fiica sa, în care această îi comunica că “este bine””, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Fata are o înălțime de aproximativ 1,57 centimetri, talie potrivită, ochi verzi, părul scurt de culoare roșcată . Atunci când a plecat de acasă, ea purta pantaloni negri tip trening , bocanci negri şi geacă neagră.

„Minora nu a mai plecat voluntar de acasă fără a-i comunica mamei sale unde se află”, menționează IPJ Hunedoara. Oamenii legii fac cercetări pentru ca să o găsească , solicitând că minora să fie dată și în urmărire națională. Polițișții fac apel la persoanele care dețîn informațîi despre adolescență să se adreseze celei mai apropiate secțîi de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.