Fapta s-a petrecut în localitatea hunedoreană Călan, scrie portalul www.mesagerulhunedorean.ro.

După ce au făcut acest aşa-zis serviciu, i-au spus gazdei că are de achitat o taxă de 280 de lei. Femeia a crezut că aşa trebuie să facă şi a scos banii.

Abia după aceea şi-a dat seama de înşelăciune şi a pus mâna pe telefon, anunţând poliţia.

Adevărul e că necunoscuţii aveau la ei doar o sticlă cu o substanţă incoloră pe care au turnat-o în baie, după care au zis că şi-au făcut treaba.

La această oră, cei doi indivizi sunt căutaţi de poliţie, fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunea de înşelătorie.

„Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată de o femeie în vârstă de 76 de ani, din localitate, despre faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de înşelăciune.

Cu acordul proprietarei, cei doi bărbaţi necunoscuţi au pătruns în locuinţă şi au pulverizat un lichid în baia apartamentului, iar pentru această activitate femeia le-a plătit 280 de lei“, anunţă Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţia recomandă populaţiei să fie vigilentă în cazul celor care bat la uşă sub diverse pretext. Fie că rezolvă anumite servicii casnice, fie că fac reclamă la produse ori prezintă oferte tentante.

 

 

 

 

Citește și: