Evenimentul Zilei > Social > IMPORTANT! De vineri, probele examenului AUTO vor fi FILMATE
IMPORTANT! De vineri, probele examenului AUTO vor fi FILMATE

IMPORTANT! De vineri, probele examenului AUTO vor fi FILMATE

Cam târziu dar e bine venită noua decizie pentru cei care îşi doresc un carnet de conducere determinându-i să ia în serios examenul şi poate numai aşa se vor mai împuţina accidentele rutiere. Iar unii ar spune: gata cu obţinerea carnetului pe pile. Proba teoretică și proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto vor fi înregistrate video, conform unor modificări la Codul rutier ce se vor aplica începând de vineri.

Astfel, începând de vineri, proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului auto va fi înregistrată video, iar proba practică va fi înregistrată audio-video.

„Pentru asigurarea și verificarea legalității examenului de obținere a permisului de conducere, modul de desfășurare a probei teoretice se înregistrează video, iar în cazul probei practice atât video, cât și audio, cu sisteme tehnice de monitorizare”

Camerele de monitorizare a desfășurării probelor examenului auto vor fi asigurate de fiecare serviciu public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor care organizează examenul, informează avocatnet