Evenimentul ZileiActualitateImagini unemaivăzute cu Marilyn Monroe. Fotografii făcute publice abia acum | GALERIE FOTO

Imagini unemaivăzute cu Marilyn Monroe. Fotografii făcute publice abia acum | GALERIE FOTO

Imagini unemaivăzute cu Marilyn Monroe. Fotografii făcute publice abia acum | GALERIE FOTO
Mai multe imagini cu Marilyn Monroe din anii 50 au fost făcute publice de presa din străinătate. Fotografile au fost distribuite de internauţi în toată lumea.

Marilyn Monroe a fost un sex simbol al anilor 50 şi una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood. Vedeta şi-a făcut debutul în filmul Niagara, care a propulsat-o în lumea bună a cinematografiei. Imagini spewctaculoase au fost făcute cu ea din timpul filmărilor.

Deşi criticii americani/latini au avut rezerve la început să îi recunoască abilitățile dramaturgice, ei nu au ezitat să îi conteste sex appeal-ul. Monroe juca în1953 într-un film cu buget mare, anume Niagara. Criticii de film si-au concentrat atenția asupra magnetismului camerei față de Monroe, nu numai la acţiunea de fundal a filmului.

Niagara a ajuta-o pe Monroe să devină senzația momentului aproape peste noapte. Rolul ei de femeie dezechilibrată cu moravuri ușoare care plănuiește să își asasineze soțul i-a făcut pe critici să afirme că ar fi fost actrița principală perfectă pentru unul din filmele regizate de Alfred Hitchcock.


Accesează: