Luke Rudkowski și Jeff Berwick au filmat câteva dintre clădirile de pe St James ale lui Jeffrey Epstein, refugiul din Caraibe. Bărbații au intrat într-un birou de pe insulă, precum şi în una dintre sălile de masaj în aer liber. Rudkowski a explorat, de asemenea, câteva dintre acele structuri subterane, inclusiv una care părea să găzduiască generatorul insulei.

Videoclipul a dezvăluit că ușile uriaşe din lemn ale templului infam sunt pictate pe pereţi, nu sunt reale. Călătoria lor a fost scurtată, însă, când au fost nevoiți să fugă de personalul care a început să-i alunge. Au spus în videoclip că un membru al personalului a fost văzut la doar câțiva metri distanță de Ridkowski cu prosoape proaspete.  Oare pentru cine?

În video se văd două paturi așezate pe o podea pe terasa în aer liber, care are o bucătărie completă şi părea totul proaspăt ca şi când cineva se desfată acolo.  Cea mai mare surpriză este însă templul ușilor lui Epstein. Intrarea propriu-zisă în structură este falsă, iar ceea ce părea să fie o ușă funcțională din lemn se dovedește a fi înșelătoare. Odată apropiat, video dezvăluie că acele două uși ale templului sunt pictate și că Epstein are inițialele sale marcate pe ele. În imagini se mai vede o ambulanţă personală a pedofilului, super utilată.

Mulți membri ai comunității consideră că Epstein a ascuns fete tinere pe care le-ar fi înrobit în camerele subterane de sub templu și în alte părți ale insulei. Nu există dovezi concrete care să susțină această afirmație, dar credința comunității potrivit căreia o actriță celebră recruta tinere victime pentru Epstein nu este ireală.

FAKE: Videoclipul a dezvăluit că ușile din lemn ale templului infamului din insulă sunt pictate și nu sunt reale
Reflectare: într-o singură lovitură, un bărbat poate fi văzut în reflectarea unei ferestre (deasupra stânga) care se află la doar câțiva metri distanță de Rudkowski cu ceea ce arată ca un mop și cu câteva prosoape
Insula Pedofil: Insula de 71,5 acri a fost achiziționată în 1998 pentru 7,95 milioane de dolari de către Epstein, care a construit un compus masiv
Sursa foto Daily Mail