Mai mult, persoanele de la faţa locului susţin că printre fiarele contorsionate ale aparatului de zbor ar fi fost găsite şi actele de identitate ale unei femei blonde în condiţiile în care, oficial, în elicopter se aflau cinci bărbaţi.

Potrivit oficialilor ruşi, elicopterul transporta cinci persoane, trei membri ai echipajului şi doi ofiţeri sirieni. Aparatul de zbor a fost doborât în provincia siriană Idlib în timp ce îndrepta spre o bază aeriană

În epavă cuprinsă de flăcări au fost găsite documente şi obiecte aparţinând ocupanţilor aeronavei: licenţele de zbor, paşapoarte, carduri de asigurări, iconiţe ortodoxe şi o misterioasa carte de identitate a unei frumoase femei blonde.

Elicopterul miliar transportase ajutoare umanitare pentru oraşul sirian Alep şi se afla în drum către baza aeriană Hmeimim.

“Din informaţiile comunicate din ministerul Apărării, toate persoanele aflate la bord au murit, dar au murit eroic pentru că încerca să conducă aeronava într-un loc nepopulat, astfel încât numărul victimelor să fie cât mai mic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.  

Citește și: