Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI FIERBINȚI de la Exatlon! Anda Adam şi Andrei Stoica s-au CUPLAT?„Se vede FOARTE CLAR” – FOTO INCREDIBIL
IMAGINI FIERBINȚI de la Exatlon! Anda Adam şi Andrei Stoica s-au CUPLAT?„Se vede FOARTE CLAR” – FOTO INCREDIBIL

IMAGINI FIERBINȚI de la Exatlon! Anda Adam şi Andrei Stoica s-au CUPLAT?„Se vede FOARTE CLAR” – FOTO INCREDIBIL

Anda Adam se descurcă foarte bine în cadrul emisiunii Exatlon chiar dacă la un moment dat a clacat şi a început să plângă, Andrei Stoica a fost cel care a consolat-o.
Acele imagini au stârnit controverse în rândul fanilor, care susţin că între cei doi s-ar lega o relaţie mai „specială“. „Se vede foarte clar şi în emisiunea de aseară că au dormit împreună, cu paturile lipite…secvenţa când apare un gândac şi dormeau în baracă”, susţin fanii emisiunii conform Cancan.
 
Dar, se pare că această apropiere nu îl deranjează deloc pe soțul Andei Adam. Sorin susțină că este foarte mândrul de ea. „Ştiam ca e ambitioasa stiam ca o sa faca fata dar nu asteptam asa bine acum am vazut cat de greu e show-ul. Si chiar sunt mandru de ea m-a impresionat maxim sper sa ramana asa , a declarat el.
Exatlon  cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va întra în posesia premiului de 100.000 de Euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Anda Adam se numără printre vedetele care au cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. La 16 ani, Anda s-a lansat pe plan muzical, cu o colaborare cu trupa RACLA. Piesa "Nu mă uita" a înregistrat un imens succes pe piaţa muzicală şi a intrat foarte repede în atenţia caselor de producţie şi a producătorilor muzicali. La scurt timp după aceastaă colaborare, artista a mai lansat o piesă, de această dată, în colaborare cu Marijuana numită "Fete rele".

După mai multe piese de succes, artista a considerat că este momentul pentru o pauză în plan muzical, canalizându-şi atenţia pentru un business personal. Şi- a deschis un salon de înfrumuseţare. Însă, Anda nu a putat sta departe de scenă, aşa că a lansat piesa "Ce ţi-as face" unde a colaborat cu Alex şi apoi piesa "Nai nai" unde a colaborat cu Bishop dar şi cu Smiley şi Randi, ambele piese devenind hituri.