Evenimentul Zilei > Social > Imagini cu un tânăr supus unor umilinţe crunte. Video în articol
Imagini cu un tânăr supus unor umilinţe crunte. Video în articol

Imagini cu un tânăr supus unor umilinţe crunte. Video în articol

Un tânăr din Botoşani a fost supus unor umilinţe greu de imaginat în zilele noastre.

Cătălin V. provine dintr-o familie săracă şi a fost sechestrat într-un apartament de nişte indivizi care şi-au bătut joc de el la modul cel mai îngrozitor. La un moment dat i-au dat foc şi la păr.

Tânărul de 21 de ani a fost supus în repetete rânduri la umilinţe greu de imaginat, iar imaginile de mai jos, care cuprind o parte din tot ceea ce a trebuit să îndurate, au fost distribuite pe social media de un prieten.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire după ce au văzut acele înregistrări care au apărut în spaţiul public.

Autorii sunt câţiva tineri de vârsta apropiată victimei care, se pare, îl foloseau pe tânăr pe post de slugă, iar când voiau să se distreze, îl umileau într-un mod greu de imaginat.

Imaginile de mai jos  au ajuns la un prieten de-al tânărului umilit, iar acesta a decis să le facă publice şi să sesizeze autorităţile.

 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire după ce au văzut câteva înregistrări care abia acum au apărut în spaţiul public.

Cine sunt indivizii care l-au chinuit în mod repetat

Autorii sunt câţiva tineri de vârsta apropiată victimei care, se pare, îl foloseau pe tânăr pe post de slugă, iar când voiau să se distreze, îl umileau într-un mod greu de imaginat. Totul se întâmpla în apartamentul unuia dintre aceştia.

Deşi tânărul s-a mutat din Botoşani pentru a începe o viaţă nouă, indivizii care l-au sechestrat îl ameninţă şi în prezent. În acest caz vorbim despre  Rareş S., student la Politehnica Iaşi, Valentin I., Alexandru P., Adrian-proprietarul apartamentului în care tânărul a fost umilit, şi Robert Eduard B.

Între timp, victimă a reuşit să scape din acest anturaj, iar toţi cei implicaţi au fost identificaţi de poliţişti, conform celor relatate de botosaninews.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: