Evenimentul Zilei > Monden > Imagini cu Andra cântând la nunta cu peste 1.700 de invitați din Tara Oașului. Poliția a dat o amendă de 5000 de lei. FOTO
Imagini cu Andra cântând la nunta cu peste 1.700 de invitați din Tara Oașului. Poliția a dat o amendă de 5000 de lei. FOTO

Imagini cu Andra cântând la nunta cu peste 1.700 de invitați din Tara Oașului. Poliția a dat o amendă de 5000 de lei. FOTO

La nunta cu 1.700 de invitați din Țara Oașului unde au cântat Andra şi Vlăduţa, poliția a dat o amendă de 5.000 de lei, după ce au apărut imagini cu evenimentul comparat cu un festival.
La nunta din Ţara Oaşului au cântat Andra Măruță, Vlăduța Lupău, Armin Nicoară, Ancuța Anghel și alți artiști.

”În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit reglementărilor în vigoare la momentul acela, evenimentele în spații închise erau permise cu maximum 400 de persoane, această posibilitate era valabilă dacă toți participanții erau vaccinați, prezentau un test RT-PCR cu rezultatul negativ sau persoane care se aflau în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Nuntă cu 1700 de invitați, cu Andra și Vlăduța! S-a dat o amendă de 5.000, abia după ce s-a scris în presă - Ştiri de Cluj

Astfel, polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua și alte măsuri dacă se vor impune.

Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 5 000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”, precizează poliția.

Andra Măruţă a cântat la acest eveniment controversat

Nunta din Țara Oașului a fost organizată pe 30 august 2021. La eveniment au participat nu mai puțin de 1700 invitați unde au cântat nume mari din sou-biz precum Andra si Vlăduța Lupău.

Poliția s-a autosesizat doar după ce a văzut imaginile și a aplicat o amenda penibila de numai 5000 de lei. S-a lăsat și cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, care mai mult ca sigur va fi uitat intr-un sertar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

În sfîrşit au apărut apărut imagini sugestive de la evenimentul cu pricina, dar şi câteva filmări. Iar cei de la ziardecluj au publicat câteva imagini si un video la nunta care a încălcat toate restricţiile impuse de pandemie.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: