Evenimentul Zilei > International > Imaginea terifiantă publicată de NASA. Ce s-a întâmplat cu felinarul gigant pe 8 octombrie
Imaginea terifiantă publicată de NASA. Ce s-a întâmplat cu felinarul gigant pe 8 octombrie

Imaginea terifiantă publicată de NASA. Ce s-a întâmplat cu felinarul gigant pe 8 octombrie

NASA a prezentat duminica, o fotografie pe Facebook și Twitter în care soarele soarele care arată ca un felinar gigant-flămând. Imaginea înfricoșătoare a fost surprinsă pe 8 octombrie 2014.

Regiunile active ale soarelui luminează mai mult decât altele, explică NASA.

NASA invită oamenii să descarce o imagine cu rezoluție ridicată a soarelui de dovleac, „tocmai la timp pentru Halloween”.
„Sunt markeri ai unui set intens și complex de câmpuri magnetice care se plimbă în atmosfera soarelui, corona. Această imagine îmbină două seturi de lungimi de undă ultraviolete extreme la 171 și 193 Ångströms, de obicei colorate în aur și galben, pentru a crea un aspect deosebit de asemănător Halloween-ului,  a declarat NASA, potrivit CNN.

Observatorul Solar Dynamics al NASA, care a făcut fotografia, monitorizează constant soarele de pe orbita sa în spațiu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: