Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginea infernului dezlănțuit în Australia. Oamenii sunt copleșiți
Imaginea infernului dezlănțuit în Australia. Oamenii sunt copleșiți

Imaginea infernului dezlănțuit în Australia. Oamenii sunt copleșiți

Aceasta este imaginea infernului dezlănțuit în Australia din cauza incendiilor. Oamenii din toată lumea au rămas muți de uimire.

Imaginea infernului dezlănțuit din Australia. O imagine cu un pui de urs panda care se agață de un om într-o zonă a infernului dezlănțuit în Australia din cauza incendiilor, care pare că-l roagă să nu-l lase acolo, în flăcări, că altfel va muri, a copleșit milioane de oameni din întreaga lume.

The Times anunță că aproximativ 500 milioane de animale au murit în devastatoarele incendii din Australia.

Universitatea din Sydney estimează că aproximativ 480 de milioane de mamifere, păsări și reptile au fost ucise, direct sau indirect, de incendiile devastatoare care au început în septembrie 2019.

Conform unor estimări, aproape 8.000 de urși koala au murit în incendiile din New South Wales. Regiunea se află la câteva sute de km distanță de orașul Sydney.

Specialiștii spun că în momentul în care urșii koala sunt prinşi în mijlocul flăcărilor, urcă în vârful unui copac şi se încolăcesc. Dacă focul trece repede şi doar le arde uşor blana, ei scapă cu viață. Blana le va creşte înapoi, însă, în cazul în care focul persistă, aceste vietăți nu au nicio şansă la viață.

Incendiile de vegetaţie au distrus până acum peste cinci milioane de hectare, patru milioane de hectare fiind mistuite de flăcări numai în New South Wales (NSW). Din nefericire, condiţiile favorabile ale vremii duc la apariţia de noi focare aproape în fiecare zi.

Citește continuarea….