Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase, reacție bizară după ce Ioana a anunțat divorțul. „Nu mă interesează prostiile astea”
Ilie Năstase, reacție bizară după ce Ioana a anunțat divorțul. „Nu mă interesează prostiile astea”

Ilie Năstase, reacție bizară după ce Ioana a anunțat divorțul. „Nu mă interesează prostiile astea”

Ioana Simion a dat de înțeles că nu mai rezistă în căsnicia pe care o are cu Ilie Năstase și este decis să divorțeze de fostul mare jucător de tenis.

Starea relației dintre Ilie Năstase și Ioana Simion este neclară. Mai întâi, după celebrul scandal în timpul căruia soția fostului mare jucător de tenis a chemat poliția, se părea că divorțul va fi inevitabil. Apoi, Ioana Simion s-a răzgândit și se părea că situația s-a schimbat cu 180 de grade. Dar, marți, partenera lui „Nasty” a anunțat că s-a încheiat un capitol din viața ei.

Un mesaj postat pe Facebook de Ioana Simion dă de înțeles că urmează despărțirea de Ilie Năstase

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!!”, a scris Ioana Simion pe contul de Facebook.

Ilie Năstase a părut foarte surprins în momentul în care a aflat despre acest mesaj. Primul lider din istoria ATP a spus că el nu stă pe Facebook și nu știe despre ce este vorba.

Ce reacție a avut fostul mare jucător de tenis

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r –  referitor la bilanțul tragic al pandemiei). Despre asta trebuie să vorbim”, a spus Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: