După mariajul ratat cu Brigitte Sfăt, fostul număr unu mondial la tenis, și-a găsit liniștea și iubirea în brațele unei frumoase brunete. Ioana Simon a știut să îl atragă pe Ilie Năstase în mrejele iubirii astfel că, de curând acesta i-a dăruit un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro. Din câte se pare, ”Nasty” i-a cerut mâna brunetei, răspunsul fiind unul favorabil. Din fotografii se vede că între cei doi există o puternică relație, Ilie Năstase fiind atât de cuprins de săgeata lui Cupidon, încât s-a lăsat fotografia în timp ce îi dăruia iubitei, în genunchi, un frumos buchet de trandafiri.

”Nasty” a vorbit și de al șselea copil. "Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat", a declarat Ilie Năstase, la o emisiue de showbiz.

Potrivit presei de can-cab, Ilie Năastase mai are cinci copii din trei căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat. Nathalie (42 de ani) a fost născută de prima soţie, belgianca Dominique Grazia, în mariajul dintre 1972 şi 1980. Ilie şi-a refăcut viaţa ulterior cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani), şi o fată, Charlotte (28 de ani). Din mariajul cu Amalia Teodorescu, ce a durat până în 2010, Ilie Năstase are două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani).

Te-ar putea interesa și: